Schoonheidssalon Lot Beauty & Wellness | Over de salon
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

DE SALON

SCHOONHEIDSSALON

LOT BEAUTY & WELLNESS

Met passie en liefde voor mijn vak sta ik iedere dag met veel plezier voor u klaar.

Ik zorg er voor dat u stralend met een glimlach weer naar buiten loopt.

Ik geloof dat echte schoonheid van binnen zit en dat er meer is dan alleen het mooier maken van mensen.

 

De schoonheidssalon biedt u professionele, kwalitatieve behandelingen in een gezellige, gemoedelijke sfeer.

Ik wil u het gevoel meegeven van luxe, aandacht en zorg, met tijd voor uzelf én uw lichaam.

Wat de reden van uw bezoek ook is, bij mij bent u in goede handen.
In de salon wordt een breed assortiment aan behandelingen aangeboden, er zit vast ook iets voor u bij.

 

Lot Beauty & Wellness blijft zich vernieuwen.

Ik blijf in ontwikkeling – dankzij scholingen, trainingen en congressen – om (potentiële) klanten te verrassen en regelmatig iets nieuws te kunnen aanbieden.

Alleen het beste is goed genoeg!

KUNT U ALLEEN 'S AVONDS?

Geen probleem, ik maak graag tijd voor u.

KOMT U VAAK NAAR MIJN SALON?

Dan kunt u gebruik maken van vele kortingen en acties.

EEN LEUK CADEAU

U kunt een behandeling, product of bedrag ook cadeau doen in de vorm van een cadeaubon.

Lotte Scheijven schoonheidsspecialiste Nederweert

LOTTE SCHEIJVEN

Ik – Lotte Scheijven – geniet van het verwennen en laten ontspannen van mijn gasten. In mijn schoonheidssalon gaat het om oprechte aandacht, pure ontspanning en wordt enkel en alleen gewerkt met natuurlijke producten. Dit vind ik belangrijk, omdat schoonheid van binnen én van buiten zit.

 

Dankzij de internationale ervaring die ik op gedaan heb bij o.a. Hotel Adlon (Berlijn) en op de Norwegian Spirit (Cruise) kan ik u met een breed scala aan technieken en behandelingen van oprechte en professionele service voorzien.

EEN IMPRESSIE VAN MIJN SALON

[COMFORT ZONE]

Ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor natuurlijke schoonheid. Bij Lot Beauty & Wellness werken wij dan ook alleen met natuurlijke en plantaardige producten.

 

De producten van [comfort zone] voeden en verzorgen de huid, maar weten dankzij de heerlijke geuren ook lichaam en geest te ontspannen. Alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen worden gebruikt. Bij [comfort zone] doen ze doorlopende onderzoek met als doel de huid te doorgronden, zodat ze de beste duurzame resultaten kunnen bieden en de schoonheid en vitaliteit van de huid optimaal kunnen waarborgen.

 

Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van de producten te kunnen garanderen. Daarom zijn de producten vrij van parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke grondstoffen en MIT. De producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen. Daarnaast is [comfort zone] sinds 2016 een B Corporation® geworden. Dat betekent, dat ze deel uitmaken van een wereldwijd netwerk van mensen die hun business inzetten om goede dingen te kunnen realiseren. Dit is een nieuw type bedrijf dat voldoet aan de hoogste standaarden met betrekking tot de maatschappij en het milieu.

 

Alleen het beste voor u!

Comfort Zone Lot Beauty & Wellness