Schoonheidssalon Lot Beauty & Wellness | Behandelingen
Lot Beauty & Wellness biedt u professionele, kwalitatieve behandelingen in een gezellige, gemoedelijke sfeer. In mijn salon - gevestigd in Nederweert - wordt een breed assortiment aan behandelingen aangeboden, er zit vast ook iets voor u bij!
salon, schoonheid, Lot, beauty
15954
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15954,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

MASSAGE OP LOCATIE

ONTSPANNING OP DE WERKVLOER

GEZONDE MEDEWERKERS, BETERE RESULTATEN

Stoelmassage is een massagevorm die vooral wordt aangeboden op de werkvloer.

Het gaat om een korte drukpuntmassage van ongeveer 15 á 20 minuten op een ergonomische stoel die gericht is op rug, schouders, nek, hoofd en armen. Het helpt werknemers om tussen hun drukke bezigheden door snel te ontspannen en te genieten van een momentje voor zichzelf.

Ontdek hier wat de concrete voordelen en mogelijkheden zijn van een stoelmassage.

(STOEL)MASSAGE OP DE WERKVLOER

Om het beste uit uzelf, uw team of uw medewerkers te halen, zijn stoelmassages op locatie een uitstekende investering. Een stoelmassage helpt werknemers ontspannen, waardoor zij productiever en energieker zijn op het werk. Gemotiveerde en bovenal gezonde werknemers zijn tenslotte in grote mate bepalend voor het succes van een bedrijf.

TARIEVEN STOELMASSAGE OP LOCATIE
Het tarief voor stoelmassages op het werk bedraagt € 20,- (excl. btw) per massage van 20 minuten.
Uiteraard is de duur en vorm van de massage op basis van uw wensen aan te passen: neem gerust contact met mij op voor een aanbod op maat!
Het inhuren van een stoelmasseur is fiscaal gezien erg interessant voor een bedrijf. Dit komt doordat de kosten vrijgesteld zijn van loonheffing (vrije verstrekking).
VOORDELEN STOELMASSAGE OP DE WERKVLOER

1  Een stoelmassage vermindert de werkstress

2  Een stoelmassage verlaagt het risico op verzuim

3  Een stoelmassage bevordert het herstel van spierweefsel

4  Een stoelmassage verlicht rug-, nek- en schouderklachten

5   Een stoelmassage verfrist en ontspant

_
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem vrijblijvend contact met mij op!

_