Schoonheidssalon Lot Beauty & Wellness | Behandelingen
Lot Beauty & Wellness biedt u professionele, kwalitatieve behandelingen in een gezellige, gemoedelijke sfeer. In mijn salon - gevestigd in Nederweert - wordt een breed assortiment aan behandelingen aangeboden, er zit vast ook iets voor u bij!
salon, schoonheid, Lot, beauty
15702
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15702,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

BEHANDELINGEN & PRIJZEN

JE GEWELDIG VOELEN

VAN BINNEN ÉN VAN BUITEN

Mensen die letterlijk en figuurlijk goed in hun vel zitten, stralen dit uit en hebben meer zelfvertrouwen en levensvreugde.

Voor een mooier silhouet, een gezondere huid of pure ontspanning bent u bij mij aan het juiste adres.

Met onderstaande behandelingen ben ik u graag van dienst om dit te bereiken.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Lot Beauty & Wellness verschillend en aan u aangepast: uw huid staat aan de basis van mijn behandelingen. Samen kijken we welke behandelmethode goed bij uw wensen past en met mijn deskundigheid zorg ik dat het beste resultaat wordt bereikt. U geniet van het beste uit twee werelden: huidverbetering gecombineerd met ultieme ontspanning.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Deze gezichtsbehandelingen worden afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Er wordt gebruik gemaakt van de producten van [comfort zone]. Deze producten voeden en verzorgen de huid, maar weten dankzij de heerlijke geuren ook lichaam en geest te ontspannen. Alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen worden gebruikt. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van de producten te kunnen garanderen. Daarom zijn de producten vrij van parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke grondstoffen en MIT.

 

BASIS | ± 45 min | €52,50
Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en dagcrème.
Inclusief epileren | €56,00

 

COMPLEET | ± 60 min | €69,00
Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker en dagcrème.

SUBLIME SKIN ANTI-AGING

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobidomassage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker en de verhelderende en celvernieuwende werking dankzij de dubbele fruitzuurpeeling. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de celvernieuwing gestimuleerd.

 

45 min | €75,00
huidanalyse, welkomstritueel, reiniging, fruitzuurpeeling, hoofdhuidmassage en dagverzorging.

 

60 min | €105,00
huidanalyse, welkomstritueel, reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmasker,  hoofdhuidmassage, hand- of voetmassage en dagverzorging.

 

75 min | €125,00
huidanalyse, welkomstritueel, reiniging, fruitzuurpeeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmasker,  hoofdhuidmassage, hand- of voetmassage en dagverzorging.

UPGRADE | EYE DE LUXE

Upgrade uw gezichtsbehandeling met een luxe oogbehandeling: 3-voudige werking tegen donkere kringen, opgezwollen ogen en lijntjes rondom de ogen.

± 15 min | €17,00

_
LOT’S SPECIAL:
TOP TO TOE MASSAGE

Tijdens deze behandeling geniet u van een ontspannende gezichtsbehandeling, uitgebreid met heerlijke full body ontspanningsmassage.

75 min | €81,50
_
_
SPECIALE WENSEN?

Heeft u speciale wensen of staat uw lievelingsbehandeling er niet bij? Laat het mij weten, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

_

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Onderstaande behandelingen verwennen uw lichaam en zorgen voor een verbeterede conditie van uw huid. En aangezien de huid het grootste orgaan van uw lichaam is, mag daar best goed voor gezorgd worden!

ZWANGERSCHAPSBEHANDELING

Behandeling voor tijdens en na de zwangerschap met een verstevigende en voedende werking. Dankzij deze behandeling met natuurlijke producten blijft de huid gedurende de zwangerschap soepel, waardoor striae voorkomen kan worden en na de geboorte de huid sneller herstelt. Daarnaast verbetert de behandeling de bloedcirculatie en vermindert vochtophopingen of zwellingen in benen en enkels. Nu mag mama genieten!

60 min | €72,50

PRO SLEEP BEHANDELING

Een behandeling die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap. De unieke combinatie van etherische oliën, de ontspannende (Tranquillity) muziek, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. De behandeling zorgt voor mentale rust en een gevoel van ontspanning, wat resulteert in een betere nachtrust en diepere slaap. De huid voelt gehydrateerd en zijdezacht aan.

60 min | €70,00

BODY STRATEGIST 3IN1 BEHANDELING

Intensieve, corrigerende drie-fasen-behandeling. De eerst fase met thermogene werking en reactivering van de circulatie wordt opgevolgd door een krachtige massage en afgesloten met een drainerende en verstevigende fase. Een ‘shockbehandeling’ die gelijk al in de eerste fase vet én cellulite vermindert. Daarnaast biedt deze behandeling verlichting bij zware en vermoeide benen.

75 min | €85,00

BODY STRATEGIST MODDERBEHANDELING

Deze lichaamsbehandeling is voor mensen die op zoek zijn naar een grondige ontgifting. Dankzij de combinatie van modder met thermaal Water van Castello di Velona en een intensieve thermogene crème met dubbele werking, heeft deze behandeling direct een ontgiftende en afslankende werking met vermindering van cellulite en vetophopingen. Een grondige zuivering van uw weefsel die uw metabolisme stimuleert.

60 min | €70,00

_
LOT’S SPECIAL:
TOP TO TOE MASSAGE

Tijdens deze behandeling geniet u van een ontspannende gezichtsbehandeling, uitgebreid met heerlijke full body ontspanningsmassage.

75 min | €81,50
_
_
SPECIALE WENSEN?

Heeft u speciale wensen of staat uw lievelingsbehandeling er niet bij? Laat het mij weten, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

_

MASSAGES

Een massage is goed voor lichaam én geest. Door u regelmatig te laten masseren raakt u afvalstoffen kwijt en wordt uw lichaam weer soepel en ontspannen. De onverdeelde aandacht die u krijgt, maakt dat u weer even helemaal tot uzelf kunt komen. Dit is goed voor uw immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt. En daarnaast is het ontzettend lekker!

Lot Beauty & Wellness biedt een breed aanbod aan massages, van de klassieke ontspanningsmassage tot een unieke voetreflex massage.

ONTSPANNING

Een klassieke massage met zachte massagetechnieken, waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen. Helpt stress en spanningen te verminderen. Het gebruik van heerlijk geurende olie, de sfeervolle ambiance en de rustgevende muziek zorgen ervoor dat u de stress zo kwijt bent.

30 min | €31,00
50 min, total body (excl. intieme zones) | €56,00

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschapsmassage zorgt voor een moment van rust en ontspanning, zowel voor je lijf als geest. Het verbetert je bloedcirculatie en lymfestelsel en zorgt ervoor dat je je afvalstoffen beter kwijt kunt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je minder stresshormonen aanmaakt en is het een fijne manier om zwangerschapsklachten – aan bijvoorbeeld je rug of nek – te verlichten. Het doel is dat je na je massage je helemaal los en ontspannen voelt en minder lichamelijke klachten hebt.

60 min | €68,00

DEEP TISSUE & BAMBOO

Een intensieve massage met warme olie en bamboestokken om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van verschillende rol en druk bewegingen wordt het onderliggende bindweefsel los gemaakt, de doorbloeding aangezet en afvalstoffen afgevoerd. Langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest vloeit weg en blokkades in de circulatie van zuurstof en bloed worden opgeheven. Daardoor helpt deze massage tegen vermoeidheid en stress. Een echte aanrader voor mensen die van een stevige massage houden.

25 min | €36,50
50 min, total body (excl. intieme zones) | €61,00

RUG, SCHOUDERS EN NEK

Een ontspannende massage met veel aandacht voor rug, schouders en nekpartij. Het ontspant harde, gespannen en pijnlijke spieren, bestrijdt hoofdpijn en neemt vastzittende stress weg. Afvalstoffen die in dit gebied vaak ophopen, worden afgevoerd.

20 min | €25,50

HOOFDHUID- EN GEZICHTSMASSAGE

Ontspanningsmassage voor uw hoofdhuid, gelaat, hals én decolleté. Stimuleert een betere doorbloeding, zorgt voor ontspanning van het gezicht en maakt uw gezichtshuid zacht. Helpt daarnaast tegen hoofdpijn en concentratieproblemen.

25 min | €28,50

VOETMASSAGE

De ideale manier om even te ontspannen, niet alleen in uw voeten maar in het hele lichaam. Deze massage stimuleert de doorbloeding en het energiestromen in het lichaam.

15 min | €16,50
30 min, incl. scrub | €27,50

STOELMASSAGE

Een stoelmassage is een massage die u zittend ondergaat, gebaseerd op Chinese acupressuur. Tijdens deze massage worden hoofd, nek, schouders, armen en rug gemasseerd en worden uw drukpunten gestimuleerd.

30 min | €32,50

Tip! Lot Beauty & Wellness verzorgt ook stoelmassages op locatie, bijvoorbeeld bij u op het werk. Een leuke manier om uzelf en uw collega’s te laten ontspannen, ten gunsten van de productiviteit en motivatie! Lees hier meer op massages op de werkvloer.

_
LOT’S SPECIAL:
TOP TO TOE MASSAGE

Tijdens deze behandeling geniet u van een ontspannende gezichtsbehandeling, uitgebreid met heerlijke total body (excl. intieme zones) ontspanningsmassage.

75 min | €81,50
_

MANICURE & SHELLAC

Veel mensen onderschatten het belang van handverzorging. Lot Beauty & Wellness biedt diverse manicurebehandelingen aan voor handproblemen, maar ook gewoon voor uw genot.

CND SHELLAC HANDEN OF VOETEN

Een prachtige set nagels, op de handen óf voeten, welke dankzij de gellak 2 tot 3 weken prachtig blijft zitten.

Basis (zonder shellac afhalen en knippen/vijlen) | €30,00
Inclusief knippen en vijlen (zonder afhalen) | €35,00
All-in (afhalen, knippen, vijlen en lakken) | €40,00

CND SHELLAC HANDEN ÉN VOETEN

Een prachtige set nagels, op de handen én voeten, welke dankzij de gellak prachtig blijft zitten (2 à 3 weken op de handen, 4 à 6 weken op de voeten).

Basis (zonder shellac afhalen en knippen/vijlen) | €55,00
Inclusief knippen en vijlen (zonder afhalen) | €60,00
All-in (afhalen, knippen, vijlen en lakken) | €65,00

MANICURE

De ideale verzorging voor uw handen en nagels, inclusief modelleren, peeling, verzorging van de nagelriemen, mini-handmassage en verzorgende handcrème.

€27,50

Gellak Lot Beauty & Wellness
_
TIP!

Voor een prachtig én verzorgd resultaat, combineert u een manicure met de CND Shellac!

_

VERVEN

Door uw wimpers of wenkbrauwen te laten verven – en epileren – zorgt u voor een mooiere oogopslag en meer uitdrukking in uw gezicht. Daarnaast  is het de oplossing voor een (te) lichte haarkleur. De verf blijft ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar.

WIMPERS OF WENKBRAUWEN VERVEN

Kies de juist kleur voor uw wimpers of wenkbrauwen en geniet 4 tot 6 weken van het resultaat.

€11,50

WIMPERS ÉN WENKBRAUWEN VERVEN

Kies de juist kleur voor uw wimpers én wenkbrauwen en geniet 4 tot 6 weken van het resultaat.

€17,50

ONTHAREN

Er wordt gebruik gemaakt van professionele hars die niet aan de huid plakt waardoor het minder pijnlijk is dan met normale hars en de huid veel minder geïrriteerd raakt. U bent in de gelegenheid zich voor de behandeling nog even op te frissen.

BIJWERKEN WENKBRAUWEN

Door de combinatie van harsen en epileren worden alle ongewenste haren rondom de wenkbrauwen verwijderd voor een schitterende oogopslag.

€9,50

HARSEN BOVENLIP OF KIN

€9,00

HARSEN BOVENLIP ÉN KIN

€11,50

HARSEN GELAAT

Zowel de bovenlip als de kin en (een deel van) de wangen worden onthaard.

€19,00

HARSEN ONDERBENEN OF BOVENBENEN

€34,00

HARSEN ONDERBENEN ÉN BOVENBENEN

€50,00

HARSEN BIKINILIJN OF OKSELS

€23,00

HARSEN ARMEN

€26,00

HARSEN RUG OF BORST

€35,00

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.